Even over mezelf

Als kind vond ik het al leuk om te helpen in de moestuin of in de keuken.  Als tiener volgde ik samen met mijn moeder in avondschool kookles.  Tijdens mijn beroepskeuze wou ik een wetenschappelijke richting, maar ook mensen helpen. Door mijn interesse in voeding werd de keuze voor bachelor voedings- en dieetkunde gauw gemaakt.

Studies en leven

Ik studeerde af in 2008 en ging eerst aan de slag in het Imeldaziekenhuis om later in 2009 als diëtiste oncologie in de GZA-ziekenhuizen te starten.  Ik ben als diëtiste erkend door het RIZIV en daarnaast ook lid van de VBVD (Vlaamse beroepsvereniging voor diëtisten).

Mijn studies gaven mij de nodige wetenschappelijke inzichten rond voeding en gezondheid. Daarbij volg ik regelmatig bijscholingen om up-to-date te blijven met de laatste ontwikkelingen. Zo behaalde ik in 2014 het diploma “postgraduaat voeding bij kanker” en in 2021 het getuigschrift “navorming voeding bij jonge kinderen en adolescenten”.

Een eigen praktijk?

De gedachte om een zelfstandige praktijk op te starten was er al als ik afstudeerde, maar ik wilde eerst ervaring opdoen, om mensen nog beter te kunnen begeleiden.  Ondertussen stond het leven ook niet stil; Ik trouwde met mijn man Joëh en samen kregen we 2 prachtige kinderen: Thijs en Sien.

In het jaar 2021 begon de gedachte aan een praktijk opnieuw te kriebelen. Soms moet je in het leven durven springen en is het nu of nooit. Dus werd het nu. Ik spring met deze nieuwe praktijk in een spannend avontuur, waarin ik mijn jarenlange ziekenhuiservaring meeneem.

Sinds maart 2022 combineer ik de praktijk met een deeltijdse functie als diëtist in het WZC Paradijs te Lier.

Naast de praktijk kan je mij vinden

  • in de natuur om te wandelen, te fietsen of te reizen
  • in onze keuken om alleen, samen met mijn gezin en met vrienden te koken
  • in onze moestuin
  • op een terrasje met familie en vrienden

Twijfel je of ik je kan verder helpen?  Neem dan zeker vrijblijvend contact op!

Contact